pijl

Op de wachtlijst bij de psycholoog?

Psychosociale_therapie_zwolle_top_1.jpg

De druk op de GGZ is groot, waardoor je misschien op een wachtlijst terecht komt. Je moet lang wachten tot je de hulp krijgt die je zo nodig hebt. Dat is niet fijn! Temeer omdat het moed vraagt om hulp te vragen, dat doe je niet zomaar.

Ik kan je helpen

Er zijn binnen de geestelijke gezondheidszorg ook therapeuten die niet binnen de eerstelijns zorg vallen, maar wel professionele hulp bieden. Ik ben psychosociaal therapeut en help mensen die het gevoel hebben vast te lopen in het leven. Bijvoorbeeld door rouw en verlies, gevoelens van eenzaamheid, ongelukkig voelen, problemen in de relatie, het gezin of op het werk.

Ik heb geen wachtlijst

Wil je graag aan de slag met je problemen? Ik heb nog ruimte voor nieuwe cliënten en heb dus geen wachtlijst. Bel me of mail me en we maken gelijk de eerste afspraak voor volgende week. Na het eerste gesprek bepaal jij of het iets voor je is.

Elsbeth hielp me om zelf stappen te zetten om vooruit te komen. Ze was confronterend en ook zachtaardig en ondersteunend. - Lian

​Werken aan blijvende verandering van binnenuit

Zijn er dingen in je leven waarmee je maar blijft worstelen? Iets wat je graag anders zou willen, maar wat je maar niet lukt. Val je steeds terug in dezelfde patronen en reacties, ondanks al je plannen en goede voornemens? Lijkt het er op dat je er enkel met je gezonde verstand niet komt?

In mijn lichaamsgerichte therapie komen denken en voelen samen. Ik werk samen met jou aan een blijvende verandering van binnenuit. Ik begeleid je graag in alle rust en aandacht, respectvol en professioneel. Ik help je meer grip te krijgen op je eigen leven, zodat je daarna weer zelf verder kunt. 

Mail me gelijk voor een eerste afspraak Of bel me: 06 - 508 31 405

Lees meer over mijn manier van werken  

 


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf negen in cijfers: