pijl

Cees

Elsbeth is niet mijn eerste therapeut, maar zij is wel de eerste die het lukte om me uit mijn hoofd te halen. Ik heb een sterk hoofd, maar met haar vriendelijke vasthoudendheid lukte het Elsbeth wat andere therapeuten niet lukte: mij uit mijn hoofd halen, meer voelen en beter bewegen.

Ik heb fijnere relaties en een betere verbinding met de mensen om me heen

Waar Elsbeth heel sterk in is, is tussen de regels door luisteren. Over dingen die ikzelf niet scherp had, kon ze zodanig doorvragen dat we tot de kern konden komen. Zo kwam ik tot de punten waaraan ik moest werken. In zeven sessies bij Elsbeth is mijn leven erg opgeknapt. Ik heb fijnere relaties en een betere verbinding met de mensen om me heen. Zoals het er nu uitziet is dat een blijvende verandering. Ik heb nu minder stress en daar word ik blij van.

Ruimte maken voor gevoelens

Met mijn sterke hoofd kon ik eerder andere therapeuten makkelijk van hun stuk brengen. Maar dat ging bij Elsbeth niet werken. Zij heeft feilloos door wanneer het hoofd het overneemt. Dan zegt ze vriendelijk maar duidelijk: ‘stop, dat gaan we niet doen.' Dat maakt dat er ruimte komt voor gevoelens. Dat is precies wat ik wilde: weg uit mijn hoofd en meer bij mijn gevoel komen.

“Ik heb een sterk hoofd, maar met haar vriendelijke vasthoudendheid lukte het Elsbeth wat andere therapeuten niet lukte: uit mn hoofd, voelen en bewegen.”

Wat me aansprak op haar website was haar persoonlijke toon en de uitleg over de lichaamsgerichte therapie die helpt om beter te leren voelen. En dat bleek te kloppen, het was de perfecte fit. Ik zou haar zeker aanraden als uit je hoofd en bij je gevoel wilt komen.

Lees meer ervaringen

 

 


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf vijftien in cijfers: