Workshop Voetmassage in Zwolle

Elke massage op zich is al een kado wat je de ander geeft. Maar een voetmassage is wel heel speciaal door de effecten op je hele lichaam.

Effecten voetmassage

Een voetmassage brengt verlichting en ontspanning bij pijn, vermoeidheid of stress. Door de reflexzones op de voeten werkt deze massage niet alleen ontspannend op de voeten zelf maar beïnvloedt het ook de rest van ons lichaam en onze geest. Een goed uitgevoerde voetmassage brengt daarnaast je aandacht van je drukke hoofd naar je voeten. Dat op zich is vaak al een verademing!

Wat leer je in de workshop

In deze workshop leer je hoe je een ander een prettige en verantwoorde voetmassage kunt geven. Ook krijg je informatie over de reflexzones op de voeten en hun relatie tot het lichaam, zodat je in je voetmassage net iets meer aandacht kunt geven aan dat wat die ander nodig heeft.

In mijn werk als pedicure miste ik de vaardigheden om een goede voetmassage te geven. Mijn opleiding heeft me hierin wel iets aangereikt, maar ik ervaar dit echt als onvoldoende! Met de Voetmassage die Elsbeth me leerde kan ik mijn cliënten net wat extra's geven. Het is een mooie afsluiting van de behandeling. Soms maken cliënten ook alleen voor deze massage een afspraak. En wat bijzonder, de reflexzones! Ik wist wel dat het bestond, maar had geen idee hoe dan nou werkt. Heel interessant en ook in de praktijk te gebruiken.

door Jane

Oefenen op elkaar

In de workshop masseer je elkaar. Jij masseert de ander maar je wordt zelf ook gemasseerd, zodat je ook weet hoe de massage aanvoelt. Wat erg belangrijk is in het leren masseren.

massage zwolle logo-blad 4Kosten workshop

De Workshop Voetmassage duurt 3 uur en kost € 50,--.
Je krijgt een handige brochure met beschrijving van alle handgrepen van de Voetmassage. Hiermee kun je thuis verder oefenen zodat je de massage helemaal in je vingers krijgt.

Een voetmassage is een mooie aanvulling in je werk met mensen, bijvoorbeeld als pedicure!

Voorjaar 2019

donderdag 31 januari van 19.30 – 22.30 uur
vrijdag 12 april van 9.00 – 12.00 uur
donderdag 27 juni van 19.30 - 22.30 uur

Najaar 2019

woensdag 2 oktober van 9.00 - 13.00 uur
donderdag 14 november van 9.00 - 13.00 uur
 

Neem contact met mij op