Workshop Handmassage in Zwolle

Wat is er fijner dan dat iemand even alle tijd en aandacht voor je heeft? Als die ander je ondertussen dan ook nog je handen masseert dan wordt het echt een kwaliteitsmoment! De aandacht van twee warme handen voor jou, achterover zitten en genieten van de massage.

Wat je leert in de workshop Handmassage

In de Workshop Handmassage leer je een ontspannende massage te geven aan de handen van een ander. Naast een aantal handgrepen krijg je informatie en praktische tips over massage en ontspanning. Je krijgt een duidelijke brochure met beschrijving van de handgrepen. Hiermee oefen je thuis verder, zodat je je de Handmassage helemaal in de vingers krijgt.

Deze workshop was erg leuk om te doen. Ik ben er enthousiast door geworden en ook mijn partner en vrienden zijn hier erg blij mee. Het is een duidelijke workshop en je hebt er geen ervaring bij nodig. Elsbeth legt de dingen goed en rustig uit. Er is zeker ruimte voor vragen. Na een korte uitleg mochten we op elkaar oefenen en kon je voelen hoe het was om te masseren en ervaren wat het met je deed als je gemasseerd werd. De grepen staan goed op papier en ik was blij dat we die mee naar huis konden nemen. Hierdoor kan je thuis makkelijk aan de slag (wat ik dan ook vaak doe). Elsbeth, het was een leerzame ochtend en het is zeker niet de laatste workshop die ik bij je gedaan heb.

door Elle

Oefenen op elkaar

In de workshop masseer je elkaar. Jij masseert de ander maar je wordt zelf ook gemasseerd, zodat je ook ervaart hoe de massage aanvoelt. Wat een heel belangrijk onderdeel is in het leren masseren.

massage zwolle logo-blad 1Kosten

De Workshop Handmassage duurt 2 uur en kost € 35,--.
Je hoeft niets mee te nemen, ik zorg voor massageolie en handdoeken.
Er is thee en koffie en wat lekkers erbij.

Handmassage is een waardevolle extra vaardigheid als je met mensen werkt, bijvoorbeeld in de zorg!

Voorjaar 2019

vrijdag 22 februari van 9.30 - 11.30 uur
donderdag 4 april van 20.00 - 22.00 uur
vrijdag 21 juni van 9.30 - 11.30 uur

Najaar 2019

vrijdag 20 september van 9.30 - 12.00 uur
zaterdag 23 november van 9.30 - 12.00 uur
 

Neem contact met mij op