cursus Leren Masseren

massage zwolle Leren Masseren 1

Een massage krijgen is natuurlijk heerlijk. Maar een massage geven is ook heel fijn zijn. En iedereen kan het leren, je hebt niet meer nodig dan wat technische aanwijzigingen, wat oefenuren en vooral plezier erin. En wat mij betreft zou iedereen moeten kunnen masseren.

Lees meer...

workshop Handmassage

massage zwolle foto Handmassage 1

Wat is er fijner dan dat iemand even alle tijd en aandacht voor je heeft? Als die ander je ondertussen dan ook nog een handmassage geeft wordt het echt een fijn kwaliteitsmoment! De aandacht van twee warme handen voor jou, achterover zitten en genieten van de massage.

Lees meer...

 

 

workshop Voetmassage

massage zwolle foto Voetmassage 1

Elke massage op zich is al een kado wat je de ander geeft. Maar een voetmassage is wel heel speciaal door de effecten op je hele lichaam.

Lees meer...

massage zwolle logo-blad 4

Anderen leren masseren, dat doe ik ook graag. Masseren is iets wat eigenlijk iedereen zou moeten kunnen. Aangeraakt worden is een van onze basisbehoeften en massage gaat voor mij over de kunst van het aanraken! Je kunt een ander een groot plezier doen met een massage. Aandachtspunten voor mij zijn goed afstemmen op de ander en het bieden van veiligheid aan de ander.

Kleine groepen

Ik geef les in kleine groepen, zodat iedereen voldoende tijd en aandacht krijgt. We oefenen op elkaar, want behalve het leren van de technieken is het heel belangrijk dat je zelf ervaart hoe de massage voelt. Wil je alleen met je partner of een vriend(in) leren masseren dan kan dat ook. Neem vrijblijvend contact met me op dan bespreken we de mogelijkheden.

Workshop binnen de organisatie

Een workshop op maat is een welkome aanvulling op bijvoorbeeld een teamdag. Naast gesprek en theorie even op een heel andere manier met elkaar in contact zijn. Door op deze manier elkaar aan te raken ontstaat er verbinding op een ander niveau, wat de sfeer ten goede komt. Raak je elkaar aan dan stel je je makkelijker open voor elkaar. Neem gerust contact met me op over de mogelijkheden voor een workshop op maat.
 

Neem contact met mij op